B2B partner worden?

Flipz Unique Sound Systems staat stevig in de markt. We zijn nog een jong en ook groeiend bedrijf. We staan open voor de mogelijkheid van B2B partners. Lijkt dat je wat of wil je de mogelijkheden eens bespreken? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op:

+31 623022569

Wat is B2B?

Business-to-business van Flipz.nl is de (consignatie) verkoop van onze producten aan een ander bedrijf. Dat doen we tegen aantrekkelijke inkoopprijzen, zodat het voor beide bedrijven interessant is. Jij een vernieuwend, aantrekkelijk, uniek en duurzaam product. Goed voor de omzet. Wij een verkooppunt (dealer) of losse inkoop van onze producten.

Middelen en platforms

In deze zakelijke markt is Flipz Unique Sound Systems actief met verschillende middelen en platforms. Denk dan aan:

o Beurzen en andere evenementen
o Content marketing
o Zoekmachine marketing (SEO/SEA)
o Social media marketing

Gebruik marketing

Of wij nu online marketing doen richting consumenten (B2C) of richting bedrijven (B2B), dat maakt nogal een verschil. Natuurlijk kunnen wij in beide gevallen dezelfde kanalen inzetten, maar de manier waarop vergt een andere aanpak.

Bij B2C is ons pad richting conversie (naar verkoop) in veel gevallen korter dan wanneer het om business-to-business gaat. Het duurt vaak even voordat wij in het B2B-segment kunt spreken over een ‘harde’ conversie. Als het om B2C gaat, is diegene die onze advertenties zien, vaak ook eindbeslisser. Bij B2B is dit anders en zal jij die in aanraking komt met onze boodschap dit intern of met een partner gaan bespreken. Van daaruit zullen er ongetwijfeld vragen komen die weer door ons beantwoord zullen worden, wat ervoor zorgt dat het een langer traject wordt.

Kwaliteitsvolle online content en marketing

Elke maand investeren wij in Google Ads en social media (w.o. Facebook en Instagram) advertising. Daarmee vergroten we onze naamsbekendheid gericht bij bepaalde doelgroepen. Met onze analyses weten we ook meer en meer gericht onze doelgroepen te bereiken.

Onze huisstijl is in alles wat we doen en maken doorgevoerd. Als B2B partner kan je daar gebruik van maken. Zo heb jij als B2B partner geen omkijken naar content voor je eigen online marketing. Deze krijg je via ons.

Meeliften als B2B partner

Als B2B partner van Flipz Unique Sound Systems- of het nou is in de vorm van een verkooppunt (dealer) of door eigen losse inkoop- kan je meeliften op al het bovengenoemde. Inmiddels hebben we na 3 jaar ontwikkelen en investeren een goede naamsbekendheid. Een naam die een uniek en duurzaam product vertegenwoordigt, en een goede kwaliteit en service.

Onze website trekt veel bezoekers (ook internationaal). Veel van hen komen op de website via onze advertising, beurzen en evenementen waar wij aan deelnemen. Als B2B partners sta je op onze website, wat weer naamsbekendheid genereert voor jouw onderneming/bedrijf. Je staat op onze website met een banner en een directe link naar jouw website of webshop.

Variatie in aanbod

We hebben ruim voldoende producten op voorraad om jouw als partner telkens en op tijd te bevoorraden. Zo houd je een afwisselend aanbod. Ook kan je periodiek producten omwisselen wanneer je liever geregeld afwisselt in keuze.

Flipz Den bosch