Over Flipz

Niet zomaar een bluetooth speaker, maar jouw eigen unieke speaker. Gewoon thuis in je huiskamer. Een ware toevoeging aan je interieur. Deze behoefte is ontstaan bij de eigenaar van Flipz, maar ook vanuit de geluiden die hij maar al te vaak om zich heen hoorde.

Vanuit zijn omgeving kwam de vraag naar een eye-catcher in het interieur. De partner van de eigenaar van Flipz vond luidsprekers vaak niet mooi staan in het interieur. Het design is niet aantrekkelijk en volgens haar een doorn in het oog. Vanuit hier is hij aan de slag gegaan om een creatieve oplossing te bedenken. 

Als eerste werd een gitaar- die niet meer gebruikt werd- omgebouwd tot unieke luidspreker. Toen dat een goede zet bleek te zijn is Flipz dit gaan uitbreiden naar allerlei verschillende vintage bluetooth speakers. In november 2019 is Flipz hiermee officieel gestart. De naam Flipz is ontstaan door Flipped products, gerecyclede producten omgeturnd naar duurzame speakers voorzien van de moderne technologie. Deze zijn bruikbaar voor iedereen.

Inmiddels is Flipz uitgegroeid tot een bedrijf dat zich richt op het vervaardigen van de meest exclusieve bluetooth (en wifi) luidsprekers die er zijn. In veel gevallen samen met jou! We luisteren naar de wensen van de klant, om ook op maat gemaakte producten te leveren. 

Wij willen dat iedereen zijn of haar passie voor muziek kan vertalen naar een uniek eigen product. Een unieke touch geven aan een speaker. Je lievelingsmuziek kunnen ervaren op een bijzondere manier. Dat leveren wij.

Exclusief

Geen enkel vintage product is hetzelfde. Alles wordt slechts eenmaal gemaakt. Daardoor ben jij de enige met een bluetooth speaker in bijvoorbeeld een Franse dokterstas.

Kwaliteit

Onze bluetooth speakers worden stuk voor stuk handmatig gemaakt en getest. Door inmiddels enkele jaren ervaring garanderen wij de beste (geluids)kwaliteit en is alles tot in de puntjes afgewerkt.

Waar voor je geld

We streven ernaar om de verkoopprijzen zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij door het product handmatig te bouwen, zoveel mogelijk groots in te kopen en niets uit te besteden.
Al onze onderdelen komen uitsluitend van Nederlandse bedrijven. Dit om de Nederlandse economie zo goed mogelijk te ondersteunen en de beste kwaliteit te garanderen.

Duurzaam

Wij zoeken naar unieke en kwalitatief goede basisproducten voor onze verzameling. Onze speakers zijn erop gebouwd om jarenlang mee te gaan. Zo krijgt jouw unieke product nog een tweede leven en kan je voor een lange tijd jouw favoriete muziek luisteren.

Muziek moet je kunnen voelen, ervaren en beleven. Wij streven ernaar om de beleving van geluid op zijn best te kunnen ervaren. Mooi geluid kan ook duurzaam zijn. Door mooi geluid te combineren met een unieke uitstraling, geven wij een ware beleving.