Onze aanpaak

Gerecycled materiaal
Duurzaam
Handgemaakt

1. Binnenwerk
Het binnenwerk wordt expliciet voor elke koffer, tas of een ander product uitgemeten en op maat gezaagd. Dit wordt vervolgens vastgelijmd en vastgekit in het meestal leren binnenwerk. Eventueel worden er aparte ‘kamers’ in de koffers gemaakt om elke luidspreker het best tot zijn recht te laten komen.
2. Montage
Vervolgens worden er de gaten in het product gefreesd om de speakers in te verwerken. Hierin worden de oplaadbare batterijen (10Ah) voorzien van een battery managementsysteem. Het battery managementsysteem wordt aangesloten op de bluetooth versterker. De on/off switch en DC 5.5/2.1 oplaadconnector worden ook erin gemonteerd en aangesloten. Als laatste komen de luidsprekers erin.
3. Dichtmaken en testen
Wanneer alles is gemonteerd zal het product goed worden getest alvorens deze de werkplaats verlaat naar een van onze verkooppunten of klanten gaat.
Previous slide
Next slide

Gerecycled

Is de gitaar niet meer bruikbaar, of staat hij nutteloos in een hoek? Doe hem niet weg, maar maak er een unieke speaker van! Flipz recyclet haar producten door gebruikte vintage en retro koffers, tassen en allerlei andere interessante producten te hergebruiken en om te bouwen naar bluetooth speakers. Het binnenwerk van onze speakers wordt gemaakt uit zoveel mogelijk ook gerecyclede materialen, zoals het houtwerk (FSC) en dempingsmaterialen. Zo krijgen deze vintage producten een nieuw leven en hebben ze een dubbele functie doordat ze perfect in jouw interieur passen én je favoriete muziek brengen.

Duurzaam

De speakers van Flipz worden te allen tijde gemaakt op een duurzame manier. Dit komt voornamelijk doordat de speakers die wij maken voor een lange tijd mee gaan. De oplaadbare batterijen zijn hier een perfect voorbeeld van.Daarnaast worden alle Flipz onderdelen ingekocht in Nederland zelf. Dit garandeert zeker de hoogwaardige kwaliteit en zijn wij verzekerd van de Europese kwaliteitsnormen die de leverancier verplicht is om te leveren. Zo kan jij jaar naar jaar genieten van je favoriete muziek. Dat allemaal in een uniek jasje.

Handgemaakt

Alle Flipz speakers zijn handgemaakt. Dit maakt dat de speaker die jij in ontvangst neemt te allen tijde exclusief is. Er wordt met zorg aan gebouwd, naar gekeken en getest. Hoe dit te werk gaat zie je terug in het proces.