FAQ

Veelgestelde vragen

Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie die door Flipz wordt gebruikt voor het streamen van muziek tussen jouw smartphone of tablet die zich bij elkaar in de buurt bevinden. Bluetooth is in feite een draadloze één-op-één verbinding die gebruikmaakt van radiogolven in de 2,4 GHz-band.

Hier vindt u meer informatie: https://www.flipz.nl/bluetooth-5/ 

Wanneer je een Flipz Bluetooth product voor het eerst verbindt, wordt dit ‘koppelen’ genoemd.
Raadpleeg de handleiding bij elk product in de webshop of de bijgeleverde gedrukte handleiding voor meer informatie over de bedieningsmethode.

Flipz Bluetooth luidsprekers kunnen niet met meerdere apparaten tegelijk worden verbonden.

Elke koffer of tas is van binnen voorzien van een MDF behuizing. Dit om een zo goed mogelijke klankkast te creëren. Naast de extra stevigheid van het product komt dit de kwaliteit ten goede. 

Nee elke koffer en of tas is volledig dicht geseald en vastgezet. Dit om geluidsverlies en resonantie te voorkomen.

Je kan nog wel op de gitaren muziek maken, maar niet zoals voorheen. Dit komt omdat de klankkast nu gebruikt wordt voor de ingebouwde speakers. De gitaren zijn daarom ook een stukje zwaarder geworden. 

De kwaliteit is enorm goed. Dat komt omdat elk product afzonderlijk handmatig is gemaakt en getest. En volledig aangepast en afgestemd is op elkaar. Dat betekent dat alle producten de juiste speakers en wattage hebben die het beste passen bij zowel de inhoud van het product dan wel het materiaal.

Ook de jerrycans en munitiekisten zijn voor zo ver mogelijk van binnen voorzien van houten stroken. Daarnaast zijn de jerrycans en munitiekisten van binnen afgewerkt met dempingsmateriaal voor een stevige sound.